Byens Bio's Facebook
Den Jyske Sparekasse
 • Nyheder:
 • Sommeren i
  Byens Bio
  • Film-du-ikke-fik-set
   Traditionen tro viser vi i Byens Bio over sommeren "Film du ikke fik set" I år er det Kongens valg, La la Land, Moonlight og Kærlighed kender ingen grænser.
   Børne- og familiefilm er i år Ulv i fåreklæder og Grusomme mig 3

Repertoireudvalget

!!! SE 2 x "STILLINGSOPSLAG" NEDERST !!!

Udvalget er nedsat af bestyrelsen i Byens Bio.

Udvalget tilrettelægger i samarbejde med bookeren
fillmudbudet for Byens Bio. 

Medlemmer pr. marts 2016:
Ole Thøgersen
Susan Nørgaard
Herdis Ulriksen
Jens Tholstrup
Nikolaj Elf
Anton Andersen

 

28/4-2017
Byens Bio søger frivillige til repertoireudvalget

Byens Bio søger 1-2 nye frivillige til repertoireudvalget. Du skal først og fremmest brænde for film. Og så skal du følge med i omtaler af filmpremierer og have lyst til at forme repertoiret for biografen både for voksne og børn. Vi mødes i repertoireudvalget max 10 gange om året, typisk en hverdagsaften fra kl. 19.30 og halvanden time frem, hvor vi diskuterer forslag til de kommende måneders repertoire. Du skal være medlem af Byens Bios medlemsforening. Skriv en kort uformel ansøgning på en ½-1 side og send den til mailadressen special@byensbio.dk, eller ring til Ole på tlf. 75 87 28 10.
Deadline for ansøgning: 1. juni. Start: Efter sommerferie.

 

30/4-2017
Byens Bio søger frivillig pressemedarbejder

Byens Bio søger en eller to frivillige ”pressemedarbejdere” til at hjælpe med at skrive pressemeddelelser. Pressemedarbejderen skriver ugentlige annoncer og pressemeddelelser. Vi er lige nu to pressemedarbejdere som deles om opgaven hen over året, men vi kunne godt bruge 1-2 skrivere mere. Du vil blive introduceret til opgaven og skal så helst selv kunne styre det i de uger du har tjansen. Skriv en kort uformel ansøgning på en ½-1 side til formand Ole Thøgersen, og send den til mailadressen special@byensbio.dk, eller ring til ham på tlf. 75 87 28 10. 

Deadline for ansøgning: 1. juni. Start: Efter sommerferie.

 

Byens Bio, Møllegade 10, 7300 Jelling - E-mail: biografsnabela.pngbyensbio.dk - Billetbestilling