Byens Bio's Facebook
Den Jyske Sparekasse

ENCOUNTERS

2. juni 2017 Byens Bio i Byens Hus.

Fem dokumentarfilmskabere har sammen med fem flygtninge skabt en række små kunstneriske dokumentarfilm om livet på Jelling asylcenter. Dokumentarfilmsskaberne har hen over påsken 2017 boet på asylcentret og arbejdet intensivt på at skabe en film sammen med deres makker, der er flygtning. Den 2. juni inviteres borgere i Jelling og omegn til præmiere på disse fem film, der giver et indblik i hvad det vil sige at være menneske, når man ikke hører til. 

I en af filmene møder du Isabel, der skal lave en film om Sayeds liv. Men hvor meget af filmen handler om hans liv og hvor meget handler den blot om mødet mellem den unge kvinde og unge mand? I en af de andre film møder vi Belal, der fortæller om duften af sin mor imens han iagttager det danske forår springe ud. Filmene giver et personligt og nærværende indblik i det at være fremmed, flygtning og et ungt menneske i en foranderlig tid.

Pris 25 kr. Billetter kan bestilles via vores normale system (klik her),
eller købes ved vores billetsalg. Der er frit plads-valg.

Filmene vises 19.00. Efter filmene er der mulighed for spørgsmål.

Filmprojektet er skabt af Aarhus Filmværksted i et samarbejde med Other Story. Projektet er støttet af SmukFonden, Interkulturelt Center, Jelling Sparrekasses Fond og Flygtningestemmer.
Link: Århus Filmværksted. Jelling Sparekasses Fond.

Encounters_640.jpg
 

Byens Bio, Møllegade 10, 7300 Jelling - E-mail: biografsnabela.pngbyensbio.dk - Billetbestilling